Small group training

Lees hieronder meer over wat de inhoud is per  groepsles. Doordat we in kleine groepjes werken zal je ook als beginneling heel snel mee kunnen en als gevorderde makkelijk nog verder gepusht worden.

TEAMVIGOR-59.jpg

Full Body

In de Full body lessen ligt onze focus op krachttraining voor het hele lichaam. Vier weken lang werken we aan je techniek en kracht. Je progressie wordt bijgehouden in jouw schema, dat elke 4 weken vernieuwt.  Het doel is je lichaam sterker en strakker te maken en  de basis technieken onder te knie te krijgen.

TEAMVIGOR-49.jpg

Booty

In de Booty lessen maken we ook gebruik van krachttraining, maar dan gericht op de billen. Net als bij de full body les wordt jouw vooruitgang bij gehouden in je schema en zal dit schema om de 4 weken veranderen. Het doel is je billen mooi, sterk en strak te krijgen, je rugpijn te elimineren, alsook je benen sterker en strakker te maken.

TEAMVIGOR-60.jpg

Upper Body

In de Upper body lessen focussen we dan weer op oefeningen voor het bovenlichaam. We werken met hetzelfde concept als bij de full body en booty lessen. Het doel is om je bovenlichaam sterker te krijgen en houdingen te verbeteren: denk aan strakkere armen, sterkere rug, meer kracht en mobiliteit in de schouders, ...

TEAMVIGOR-63.jpg

Hiit & abs

Onze HIIT & ABS les bestaat uit eerst een half uur intervaltraining, direct gevolgd door een half uur buikspieroefeningen. Intervaltraining is één van de beste manieren om je conditie te boosten. Niet alleen zal je er fitter uitzien maar je zal je ook zo voelen. Het is een geweldige workout om op korte tijd veel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren.

Ben je klaar om te starten?