top of page

Transformaties van enkele van onze klanten

Testimonials van enkele van onze klanten

"Voor ik bij Vigor begon te trainen, had ik altijd het idee dat het doel dat ik voor ogen had voor mij onbereikbaar was. Dat ik niet de aanleg en spier-/wilskracht had om echt te veranderen.Elke coach bij Vigor heeft me van bij het begin uitgedaagd te geloven dat het wel kan. Ze moedigen me aan wanneer ik vol energie zit en duwen me voort als het minder gaat. Elke week zet ik zo een stap verder en komt dat doel niet alleen meer en meer binnen handbereik, ik zet er nieuwe. De begeleiding van Vincent heeft mijn leven dit jaar enorm veranderd. Sporten is een deel van mijn dagelijkse routine geworden, een moment waar ik naar uitkijk, een lifestyle. Ik stap sterker en gezonder het nieuwe jaar in. Klaar voor meer."

"Ik ben naar Vigor gestapt omdat ik terug fit wou worden, wat gewicht verliezen, maar op eigen houtje niet de structuur en het ritme vond om het vol te houden. Na mijn eerste ontmoeting met Tinne was ik helemaal mee: haar professionele, sympathieke maar doortastende aanpak motiveert. Met een aangepast eetplan ben ik in 6 maanden 8 kilo verloren en is mijn metabolische leeftijd met 15 jaar gezakt! Resultaat bereik je dus zeker, maar de echte winst was het ontdekken van een nieuwe levensstijl"

"Ik begon bij Vigor small group training te volgen na lange tijd geen echt sportieve doelstellingen meer gehad te hebben. Dankzij Tinne’s ongelofelijk aanstekelijk enthousiasme en overtuiging dat iedereen kracht kan opbouwen waagde ik me aan PT, met het oog op mijn trouwdag. In no time was ik helemaal verkocht aan krachttraining en wat ik met mijn lichaam kon bereiken. Tinne hielp me mijn voeding aan te passen om maximaal resultaat te behalen. Maar naast de uiterlijke veranderingen was het vooral fantastisch om mentaal en fysiek enorm sterk te worden. Tinne is een fantastische coach die zelfs na een slechte dag me weer helemaal opbouwen en me kan motiveren om voluit te gaan. een TOPcoach"

"Ik ging wel al naar de fitness, maar deed eigenlijk maar wat. Tinne heeft mij hier stapje per stapje mee geholpen. Ze hield veel rekening met mijn reuma en het aanpassen van de oefeningen wanneer ik last had. Ik ben zoveel gelukkiger nu dan 1,5 jaar geleden, ik kan eindelijk mijn lichaam accepteren en heb niet meer het gevoel dat eten de vijand is, maar net iets waar je zo veel uit kan halen. Bedankt team Vigor om mij zo goed te helpen tijdens en ook zeker buiten de trainingen."

"Ik ben iets meer dan twee maanden geleden begonnen met online coaching bij Vigor. Gezien ik sinds het coronavirus niet meer kon deelnemen aan de SGT en ik wel actief wou blijven, was dit voor mij de ideale oplossing. In die twee maanden tijd ben ik 2,5 kg afgevallen, maar ben ik vooral centimeters kwijt en is alles veel strakker geworden. Dankzij Tinne haar enthousiasme en wekelijkse opvolging verliep dit alles als iets van niets. Ik word dagelijks opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Niets anders dan lof en liefde voor VIGOR!"

"Een avondje stoute schoenen aantrekken bezorgde mij een intakegesprek bij Vincent. Ik hoor mezelf nog zeggen: ik wil er wel wat voor doen, maar dingen weglaten of mijn levensstijl aanpassen: NO WAY. Al snel vond mezelf 3 a 4 keer per week terug in de fitness, was er al een pak gewicht verdwenen én begon ik strenger op mijn eten en dagritme te letten. Nu nog steeds steunen ze mij, pushen ze mij tot het uiterste en verleggen samen mét mij mijn grenzen. Ik heb er nog geen seconde spijt gehad."

"Ik prijs Tinne altijd aan als ‘de eerste persoon die mij ooit enthousiast heeft gekregen voor sport’.

 

Ik wist dat ze ook personal training gaf, trok na de groepsles mijn stoute schoenen aan en ging voor mijn eerste tien sessies. Een soort van ultieme poging om mijn patroon te doorbreken.

 

We zijn nu bijna twee jaar verder en het resultaat gaat verder dan ik had durven dromen. Ik voel mij beter, ik zie er beter uit, ik ben enthousiast voor sport en ik begrijp hoe een gezond voedingspatroon in elkaar zit. Ik weet dus nu ook hoe ik mijn resultaten kan behouden zonder tegenzin. 

 

Ik kan met vertrouwen zeggen dat ik zonder de kennis, de professionaliteit, het enthousiasme en de zorg van Tinne dit niet had kunnen bereiken. Mijn vele vorige pogingen kunnen dit bevestigen."

"Vincent bezorgde me op een paar maanden tijd een transformatie die al mijn verwachtingen overtrof. Op een persoonlijke, motiverende manier leerde hij mij hoe ik mijn lichaam op de juiste manier moest trainen en voeden. Zijn personal coaching uurtjes zijn voor mij quality time, waar ik elke week naar uitkijk. VIGOR is een dynamisch duo dat hun droom achterna jaagt, met een mateloze drive en enthousiasme dat aanstekelijk werkt."

"Na één jaartje studeren in het buitenland en plezier maken kwam ik een aantal kilootjes bij. Nadien voelde ik me niet meer goed in mijn vel en had ik een nieuwe uitdaging nodig. Samen met mijn zus besloot ik PT te gaan volgen bij Tinne! We kregen een aangepast voedingsschema en regelmatig een motiverend smsje van Tinne. Het resultaat daarvan zag je al na amper 5 weken! Ik had nooit durven hopen zoveel te bereiken op zo’n korte tijd! Tinne, bedankt om ons zo te laten afzien, I loved it!"

"Mijn doel was meer vorm in mijn lichaam te krijgen, en spiermassa bij te komen. Na 3 maanden intensief personal training te volgen bij Vincent, was er al een resultaat dat ik nooit had kunnen bedenken. Dit motiveerde mij om te blijven trainen. Het is een plezier te werken met zulke getalenteerde mensen. Ik werd een betere “ik” in verschillende aspecten. Mijn zelfvertrouwen ging de lucht in, en ik voel me beter dan ooit. Voor een boost van je “mind, body and soul” is er maar één plaats: VIGOR"

"Ik ben altijd al sportief geweest maar merkte dat ik de laatste tijd nog moeilijk vooruitgang kon boeken. Daarom had ik net voor de lockdown besloten om onder professionele begeleiding te gaan sporten bij Vigor. Ondanks het feit dat live personal training niet kon doorgaan ben ik thuis verder blijven sporten met aangepaste schema’s onder begeleiding van Axelle. Ze kon me in de wekelijkse calls motiveren om door te zetten."

Ondertussen krijg ik opnieuw 2 keer per week live training van Axelle en ze slaagt erin om mij iedere keer verder te pushen. Dankzij haar ben ik niet alleen sterker geworden maar is m’n houding ook verbeterd. Axelle’s aanpak werkt en het resultaat mag er zijn. Ik was zelf verbaasd van de transformatie en dit motiveert me sterk om te blijven volhouden.

"Na lange tijd ontevreden te zijn geweest met mijn lichaam besloot ik er iets aan te gaan doen. Ik had geen idee hoe en durfde niet alleen tussen de mannen te gaan staan in de gym. Ik zocht contact met Tinne! Tot op de dag van vandaag helpt ze mij met het sterker worden en mezelf beter te voelen. Krachttraining is voor mij echt de beste stap ooit geweest, ik ben sterker en zelfzekerder, terug een vrolijke meid die goed in haar vel zit, en ja, nu durf ik wel tussen de mannen te staan in de gym!"

"Meestal beginnen de goede voornemens in januari, maar bij mij was het eerder eind februari. Ik deed al aan sport, maar had de indruk dat ik wat ‘bleef steken’ en geen vooruitgang meer boekte. Onder de indruk van de ‘voor en na’ foto’s die op de insta stories van VIGOR verschenen, toch maar eens een afspraak gemaakt! Na het eerste contact was ik al overtuigd, en gelijk met Vincent in de training gevlogen.

Amper 3 lessen later strooide corona heel de planning in de war, maar als je zou denken dat dat een reden zou zijn om stiekem terug in de oude gewoontes te hervallen: no way! De wekelijkse FaceTime met Vincent tijdens de corona was dé motivatie om ijverig verder te blijven doen."

bottom of page