SMALL GROUP TRAINING

Work-outs in groep, fun gegarandeerd

ONTDEK ONZE GROEPSTRAININGEN

Ontwikkeld door onze coaches voor élk doel

 

Onze coaches zijn enorm gepassioneerd. Hun levensmissie is small group trainingen te ontwikkelen om samen, in groep, je doel te bereiken. Werk aan je conditie, versoepel je lichaam of bevorder je kracht.

 

HIIT & ABS

Intervaltraining met een hoge intensiteit (HIIT) is een van de beste manieren om snel fit te worden. Niet alleen om er fit uit te zien maar ook om je fit te voelen. Het is een geweldige workout om op korte tijd veel calorieën te verbranden en je conditie te vergroten. Deze les bestaat uit een half uur HIIT direct gevolgd een half uur ABS training.

STRONGER

In de Stronger lessen brengen we een lichte variant op krachttraining. We gaan het lichaam sterker maken door gebruik te maken van losse gewichten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam sterkere vormen krijgt, je huid strakker wordt en je voelt je snel beter en vooral sterker.  

STRENGTH & CONDITIONING

Moet je bovenaan de trap even op adem komen? In de Strength & Conditioning lessen bieden we je een enorm leuke vorm van training aan. Dit is ideaal om het uithoudingsvermogen te trainen en oefeningen aan te leren. Je verbetert je conditie, verstevigt je huid en verbrandt calorieën.

 

Ben je klaar om te starten?

Verschansingstraat 40, 2000 Antwerpen - vigorantwerp@gmail.com - 0493 16 29 97

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon