top of page

 

Samen willen we ervoor gaan!

Onze coaches beschikken over de nodige kennis en ervaring om je verder te helpen.

Ontmoet ons team van gemotiveerde coaches

TEAMVIGOR-8.jpg

Wie zijn wij

Bij Vigor vind je coaches die niet alleen zijn gedreven om mensen te helpen hun doelen te bereiken, maar we zijn ook enorm gepassioneerd door algemene gezondheid en fitness op zich. We focussen dus niet alleen op fysieke doelen, maar ook op mentale vooruitgang. Bovendien zullen we altijd zorgen voor een feel good moment in elke training en staan we klaar met een grote smile en veel energie voor al onze klanten.

We streven daarnaast voor vooruitgang doorheen het bedrijf in alle aspecten ervan: de klanten, de coaches en de hele organisatie. We zorgen voor professionele, geëduceerde coaches en een professionele, private trainingsomgeving.

Wat doen wij

Wij begeleiden mensen naar de beste versie van zichzelf.

Dit doen we via personal training, small group training en online coaching.

We geven je de kennis mee waardoor je je fysiek en mentaal sterker gaat voelen. We leren je namelijk hoe je krachttraining moet toepassen, waardoor je veel zelfzekerder zal zijn. Niet enkel over je eigen lichaam, maar ook over wat je in de gym moet doen en algemeen in het dagelijkse leven.

 

Met ons totaalpakket en onze opvolging zorgen wij ervoor dat je niet meer hoeft te twijfelen aan wat je moet eten, wat je moet doen qua training, hoe je je stress moet managen,...

 

Door onze Vigor levensstijl bouwen we samen aan een nieuwe, beste versie van jezelf.

2FE7F92C-D743-4D03-BC0C-D567124AAAD1_edited.jpg
bottom of page