PERSONAL TRAINING

Geniet van professionele begeleiding, enkel en alleen voor jou

HAAL SAMEN MET JE COACH HET MAXIMALE UIT JEZELF

Ga voor een training die past als een maatpak

 

Verbeter jezelf door onze professionele, persoonlijke begeleiding en krijg een aangepast trainingsprogramma dat perfect inspeelt op jouw specifieke noden en doelen. Hieronder zie je wat wij allemaal bieden qua Personal Training.

 
1 OP 1 COACHING

Aan de hand van een intakegesprek en verschillende screenings bepalen we jouw doelen. Nadien wordt een unieke structuur volledig op maat gemaakt om dit doel te bereiken. Onze gediplomeerde trainers zorgen voor een constante begeleiding, zowel binnen als buiten de trainingsmomenten, die ervoor zorgt dat je veilig en zeer efficiënt traint.

Geniet van persoonlijke begeleiding
REVALIDATIE- EN MOBILITEITSTRAINING

Bij functionele training richten we ons op het lichaam pijnvrij en optimaal te laten bewegen. We gaan hierbij lichamelijke klachten, probleemzones en pijnpunten in het lichaam aanpakken. Bij deze trainingen werken we veel rond mobiliteit en stabiliteit alsook het verstevigen van spiergroepen om zo gewrichten te ontlasten en het lichaam op een gezonde manier te laten bewegen.

Pak je pijn- en probleemzones aan
MOTIVATIE & COACHING

Het coachen en motiveren eindigt niet als de training voorbij is. Via Whatsapp en social media blijven we met de groep in contact en delen we geregeld foto's, weetjes, filmpjes, tips... om ze ook buiten de trainingen gemotiveerd te houden en ze naar een gezonde en fitte levensstijl te helpen. Hierdoor zijn onze coaches bereikbaar buiten de trainingen en staan altijd klaar voor vragen en hulp.

Verschansingstraat 40, 2000 Antwerpen - vigorantwerp@gmail.com - 0493 16 29 97

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon