PERSONAL TRAINING

Geniet van professionele begeleiding, enkel en alleen voor jou

HAAL SAMEN MET JE COACH HET MAXIMALE UIT JEZELF

Ga voor een training die past als een maatpak

 

Verbeter jezelf door onze professionele, persoonlijke begeleiding en krijg een aangepast trainingsprogramma dat perfect inspeelt op jouw specifieke noden en doelen. Hieronder zie je wat wij allemaal bieden qua Personal Training.

 
1 OP 1 COACHING

Aan de hand van een intakegesprek en verschillende screenings bepalen we jouw doelen. Nadien wordt een unieke structuur volledig op maat gemaakt om dit doel te bereiken. Onze gediplomeerde trainers zorgen voor een constante begeleiding, zowel binnen als buiten de trainingsmomenten, die ervoor zorgt dat je veilig en zeer efficiënt traint.

Geniet van persoonlijke begeleiding
REVALIDATIE- EN MOBILITEITSTRAINING

Bij functionele training richten we ons op het lichaam pijnvrij en optimaal te laten bewegen. We gaan hierbij lichamelijke klachten, probleemzones en pijnpunten in het lichaam aanpakken. Bij deze trainingen werken we veel rond mobiliteit en stabiliteit alsook het verstevigen van spiergroepen om zo gewrichten te ontlasten en het lichaam op een gezonde manier te laten bewegen.

Pak je pijn- en probleemzones aan
MOTIVATIE & COACHING

Het coachen en motiveren eindigt niet als de training voorbij is. Via Whatsapp en social media blijven we met de groep in contact en delen we geregeld foto's, weetjes, filmpjes, tips... om ze ook buiten de trainingen gemotiveerd te houden en ze naar een gezonde en fitte levensstijl te helpen. Hierdoor zijn onze coaches bereikbaar buiten de trainingen en staan altijd klaar voor vragen en hulp.

WIJ ZIJN ER VOOR U!

Enthousiaste coaches die er voor willen gaan

 

Maak kennis met ons team van gemotiveerde coaches!

Zij beschikken over de nodige kennis en ervaring om je verder te helpen.

 

Tinne Raeymaekers

Coach

''Al dertien jaar lang ben ik gepassioneerd door fitness. Ik vind het prachtig om de brug te vormen tussen waar mensen momenteel staan en waar zij naartoe willen gaan. Het is zo geweldig om te zien hoe mensen openbloeien en beginnen te geloven in zichzelf, dat is het beste gevoel ooit."

Vincent Crols

Coach

''Door mijn eigen transformatie weet ik hoe zwaar het kan zijn om je lichaam te veranderen, maar ook hoeveel voldoening je hieruit kan krijgen. Hierdoor kan ik mij perfect in de schoenen van mijn klanten plaatsen. Mijn groot inlevingsvermogen en drive om resultaat te willen boeken, gecombineerd met de kennis die ik over de jaren heb opgedaan, zorgen ervoor dat je snel en efficiënt naar je doelen werkt!''

Kyo Desmedt

Coach

Mijn interesse in het versterken van een lichaam en geest werd doorheen de jaren alleen maar groter. Trainen geeft mij steeds een gevoel van voldoening en mezelf zijn en dat is wat ik ook echt graag in andere mensen zie. Iedereen verdient het om trots en zelfzeker door het leven te gaan. Ik wil elke persoon helpen om zijn/haar ‘superbody’ te bereiken!

Philippe 'Seve' Colement

Coach

 ''Hoe het lichaam optimaal kan functioneren in zijn eigen leefwereld is voor mij zeer fascinerend. Biomechanica is hierbij voor mij essentieel. Ieder lichaam heeft zijn specifieke kenmerken en vraagt aangepaste oefeningen. Deze kennis wil ik toepassen om voor jou het totale plaatje te maken in de begeleiding naar een fitter en gezonder leven.''

Stijn van Heusden

Coach

"Iedereen zou de vreugde, het zelfvertrouwen en de energie moeten ervaren dankzij het sporten. Voor mij stopt het trainen niet na de workout. Het is mijn doel om je te begeleiden naar een duurzame actieve levensstijl! Samen ontdekken we de optimale manier om dit te bereiken."

Wout

Coach

''Door mijn jarenlange ervaring als topsporter en de studies die ik gedaan heb, weet ik enerzijds waartoe het lichaam in staat is met de nodige discipline en doorzetting. Anderzijds weet ik hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en het te blijven verzorgen. Ik wil jou dan ook graag de nodige begeleiding geven in het verantwoord trainen om de beste versie van jezelf te kunnen worden."

Please reload

Hoe VIGOR helpt jouw doelen te bereiken

Verschansingstraat 40, 2000 Antwerpen - tinneraeymaekers@hotmail.com - 0493 16 29 97

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Instagram Icon