top of page
IMG_7708_edited.jpg

Tinne

TEAMVIGOR-48.jpg

"Al heel mijn leven ben ik gepassioneerd door mensen en wil ik mensen helpen. Ondertussen doe ik al meer dan de helft van mijn leven aan krachttraining, schreef ik een kookboek en ben ik enorm blij dat ik mensen ben kunnen beginnen helpen door mijn liefde voor sport en voeding om te kunnen zetten naar mijn beroep.

 

Ondertussen ben ik natuurlijk niet meer dezelfde persoon die ik een paar jaar geleden was, laat staan nog langer geleden. Door met krachttraining te beginnen, heb ik geleerd dat ik eigenlijk veel sterker ben dan ik zelf besefte. Fysiek, maar ook mentaal. Ik leerde dat ik voor mezelf kon opkomen, mijn mening wel kon uiten en mijn eigen dromen wel kon najagen. 

 

En dit is exact wat ik doe met personal training. Ik help mensen hun kracht te vinden, voor zichzelf en hun eigen dromen op te komen. Vooral vrouwen help ik het liefst te ontdekken hoe sterk zij wel niet zijn. Of dit nu fysiek of mentaal is. Want denk niet dat enkel gaat over “body transformations”. Dat is natuurlijk wel mooi meegenomen. Maar het ultieme doel dat is gelukkig zijn met wie je bent, om je dan nog te verbeteren. Er is voor mij niets mooier dan klanten te zien openbloeien, voor hun eigen waardes te gaan staan en hun dromen achterna te jagen."

Opleidingen

Stand Up And Train

Les mills grit

Les mills sprint

Les mills bodypump 

Institute of motion

PCA Physical trainer

Nasm Personal Trainer

PCA Kettlebell workshop

PCA Strongman workshop

PCA Program design

PCA Hypertrophy

Vision4Body Painfree movement level 1

Overload Personal Hormonal Profiling

Strength House Squat - Deadlift - Bench seminarie

Strength House Lifestyle & Nutrition Seminar

Coach Khan Nutrition Seminar

KPNI Ortomoleculair Therapeut Module 1

KPNI Ortomoleculair Therapeut Module 2

Biohacking summit 2022

Enkele van haar resultaten:

bottom of page