SMALL GROUP TRAINING

Work-outs in groep, fun gegarandeerd

ONTDEK ONZE GROEPSTRAININGEN

Ontwikkeld door onze coaches voor élk doel

 

Onze coaches ademen fitness. Hun levensmissie is trainingen te ontwikkelen om samen je doel te bereiken.

Werk aan je conditie, versoepel je lichaam of bevorder je kracht.

 

HARDER

Intervaltraining met een hoge intensiteit (HIIT) is een van de beste manieren om snel fit te worden. Niet alleen om er fit uit te zien maar ook om je fit te voelen. Het is een geweldige workout om op korte tijd veel calorieën te verbranden, je uithoudingsvermogen te vergroten, kracht op te bouwen en je lichaam te verstevigen.

Stevigheid, conditie en kracht

BETTER

Heb je ook al een tijdje last van een pijnlijke onderrug of stramme spieren? Bij BETTER leggen we de focus op een gezond en pijnvrij lichaam dat optimaal beweegt. Tijdens deze trainingen gaan we je lichaam beweeglijk en evenwichtig maken en ervoor zorgen dat het op een juiste manier beweegt. 

Mobiliteit, stabiliteit en beweeglijkheid
 

FASTER

Moet je bovenaan de trap even op adem komen? In de Faster lessen bieden we je een enorm leuke vorm van cardiotraining aan. Dit is ideaal om het uithoudingsvermogen te trainen. Je verbetert je conditie, verstevigt je huid en verbrandt calorieën.

Uithouding en conditie

STRONGER

In de Stronger lessen brengen we een lichte variant op krachttraining. We gaan het lichaam sterker maken

door gebruik te maken van losse gewichten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam sterkere vormen krijgt, je huid strakker wordt en je voelt je snel beter en sterker.  

Kracht en explosiviteit

18u Stronger

19u Faster

20u Booty

Maandag

7u Power     17u Better

18u Faster       19u Stronger

20u Harder      20u30 Abs

Donderdag

10u Better

11u Stronger

Zondag

17u Stronger     18u Faster

19u Stronger      20u Harder

20u30 Abs

Dinsdag

18u Stronger

19u Faster

Vrijdag

17u Faster        19u Better   

20u Box-Fit       21u Box-Fit

Woensdag

9u Box-Fit        10u Box-Fit

11u Harder.     11u30 Abs      12u Booty

Zaterdag

Contacteer ons om deel te nemen aan de Small Group lesjes. Er kunnen per les namelijk max 8 personen mee doen, waardoor wij werken met een systeem van inschrijvingen. 

Aan het Summer Bootcamp kunnen 12 mensen deelnemen.

Voor een losse les betaal je €25. Als je op het moment zelf zou beslissen een beurtenkaart of abonnement te nemen, dan wordt er gewoon een beurt daar van aangerekend.

WIJ ZIJN ER VOOR U!

 

Maak kennis met ons team van gemotiveerde coaches!

Zij beschikken over de nodige kennis en ervaring om je verder te helpen.

Enthousiaste coaches die er voor willen gaan

Tinne Raeymaekers

Coach

''Al dertien jaar lang ben ik gepassioneerd door fitness. Ik vind het prachtig om de brug te vormen tussen waar mensen momenteel staan en waar zij naartoe willen gaan. Het is zo geweldig om te zien hoe mensen openbloeien en beginnen te geloven in zichzelf, dat is het beste gevoel ooit."

Vincent Crols

Coach

''Door mijn eigen transformatie weet ik hoe zwaar het kan zijn om je lichaam te veranderen, maar ook hoeveel voldoening je hieruit kan krijgen. Hierdoor kan ik mij perfect in de schoenen van mijn klanten plaatsen. Mijn groot inlevingsvermogen en drive om resultaat te willen boeken, gecombineerd met de kennis die ik over de jaren heb opgedaan, zorgen ervoor dat je snel en efficiënt naar je doelen werkt!''

Kyo Desmedt

Coach

Mijn interesse in het versterken van een lichaam en geest werd doorheen de jaren alleen maar groter. Trainen geeft mij steeds een gevoel van voldoening en mezelf zijn en dat is wat ik ook echt graag in andere mensen zie. Iedereen verdient het om trots en zelfzeker door het leven te gaan. Ik wil elke persoon helpen om zijn/haar ‘superbody’ te bereiken!

Philippe 'Seve' Colement

Coach

 ''Hoe het lichaam optimaal kan functioneren in zijn eigen leefwereld is voor mij zeer fascinerend. Biomechanica is hierbij voor mij essentieel. Ieder lichaam heeft zijn specifieke kenmerken en vraagt aangepaste oefeningen. Deze kennis wil ik toepassen om voor jou het totale plaatje te maken in de begeleiding naar een fitter en gezonder leven.''

Stijn van Heusden

Coach

"Iedereen zou de vreugde, het zelfvertrouwen en de energie moeten ervaren dankzij het sporten. Voor mij stopt het trainen niet na de workout. Het is mijn doel om je te begeleiden naar een duurzame actieve levensstijl! Samen ontdekken we de optimale manier om dit te bereiken."

Wout

Coach

''Door mijn jarenlange ervaring als topsporter en de studies die ik gedaan heb, weet ik enerzijds waartoe het lichaam in staat is met de nodige discipline en doorzetting. Anderzijds weet ik hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en het te blijven verzorgen. Ik wil jou dan ook graag de nodige begeleiding geven in het verantwoord trainen om de beste versie van jezelf te kunnen worden."

Please reload

Verschansingstraat 40, 2000 Antwerpen - tinneraeymaekers@hotmail.com - 0493 16 29 97

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Instagram Icon